sábado, septiembre 13, 2008

Zacande 3 - 1 Libertad.

Partido moi frouxo do Libertad, que acusou a baixa de tres xogadores clave(Ivan,Rodri e Gandara), e cunha defensa e medio centro insolito polas circustancias nunca deu a impresion de dominar o xogo en ningunha das suas facetas.
Os erros puntuais na zaga, fixeron que fosemos para o descanso co 2-0 en contra, a pesar de dispoñer de duas claras ocasions en boca de gol, nos pes de Borja e Migui.
Na segunda, cambio tactico, defensa de tres, mais xente no medio, pero nin asi fumos capaces de dominar.Apesar dce todo a entrada de Fernandito e Lemos nas bandas, doulle maior verticalidade os aurinegros, e seria este ultimo, o recien incorporado Lemos(S.Portonovo) o que recortase distancias no marcador, e cun tecnico disparo de punteira subia o 2-1 no marcador.
Co paso dos minutos o equipo ia perdendo fuelle e aproveitaria o Zacande para facer o 3-1 definitivo.
Dato positivo:Lemos debut e gol, e Marcos sacou un par de balons que xa cantaban.
Negatifo:o equipo non ten recambio natural para suplir as baixas destes xogadores, e podemolo pasar moi mal.

Entrenos: mercores e venres as 21:00 en Baltar.