sábado, octubre 04, 2008

Libertad 1 - Portas 4.

Mal inicio da tempada, ante un dos aspirantes o ascenso, disputado no municipal da Lanzada a unha hora intempestiva para o centenar de siareiros que ali se deron cita.
O resultado pode ser engañoso, xa que apesar de que o Portas foi mellor, o resultado final foi demasiado abultado para o que ali expuxeron.
O Libertad comezou cun disparo de Maza moi axustado, que metou o medo no corpo os visitantes que se exoplearon e tomaron a iniciativa.Foise o descanso con 0-2 en duas concesions da zaga en sendas xogadas a balon parado, a mitica do saque de banda, e un corner, xogadas nas que o Portas suma moitos efectivos na area rival, e un mal despexe pode rematar en gol.
Tras o descanso, o Libertad acurtou distancias co gol de Maza, o mellor dos nosos con diferencia 1-2, ainda que minutos mais tarde outra cagada nosa sirve para colocar o 1-3 no marcador.Preto do final, nunha tragada de Marcos, que non estivo moi afortunado, o Portas lograba o definitivo 1-4 cun centro/chut que axudado polo vento colabase afortunadamente pola escuadra.O Libertad dispuxo dunha clara ocasion nas botas de Anxo, pero xa non ia mais.
En definitiva mal partido dos aurinegros, que apenas crearon xogo, pasando algun case desapercibido, a escepcion de Maza e outro mais, que peleou como un tijre contra a defensa rival.