domingo, enero 18, 2009

Libertad 2 - Combarro 2.

O Libertad segue sin gañar, desaproveiando unha boa ocasion para levarse os tres puntos.
O equipo saia con ganas e pronto Migui lograba o 1-0,mediada a primeira metade Tafa seria o encargado de ampliar a renda co 2-0.A partir de ese intre o equipo relaxouse e confiouse en exceso, cedendo a iniciativa os visitantes.Nos ultimos intres da primeira metade o arbitro sinala un mais que dudoso penalti a favor do Combarro que trasforman no 2-1.
Xa na segunda e tras a expulsion do meta visitante no descanso por agresion a un dos nosos, o Libertad e incapaz de crear peligro na meta defendida por un ex-dorroniano Juan Hellboy, que non tivo que facer nin unha soa intervencion.Malisima a segunda parte aurinegra, que sin capacidade de reaccion so acertaba a buscar balons en largo para una delantera inoperante.A dez do final, o Combarro, como non, a balon parado conseguia a igualada final 2-2, que deixa un reparto de puntos que non lle sirve a ningun.

Libertad:Maza; Mourelos (Beiro 46'), Makaay, Rodri, Pechu; Moldes, Migui (Pedro 74'), Fernandito, Jandro; Lemos e Tafall (Fernando 74');

SD Combarro: César; Sergio, Juan, Jose,Carlos; Salva, Elio, Iván, Kevin (Ángel 28'); Maduro (Dani 72') e Nani.

Árbitro: Daniel Moledo García

Goles: (1-0)min.7 Migui de falta directa; (2-0)min.21 Fall dende fora da área; (2-1)min.40 Nani de penalti; (2-2)min.80 Dani.

Entrenos: Martes Portonovo 21:30, Venres Baltar 21:00