lunes, agosto 29, 2011

Libertad 4 - Combarro 2, amigable no Revel

Onte domingo disputouse o primeiro partido de pretempada contra o Combarro.

Nos primeiros compases os azulons superon situarse mellor no campo, levando o dominio do balon, a asi no minuto 5 adiantabanse no marcador 0-1, mentres os nosos ainda non estaban asentados.

Co paso dos minutos, a medular aurinegra fixose co control do xogo e Lemos, como si de Dani Alves se tratase, galopou a banda para transformar a igualada cun gran gol.

As imprecisions tanto en defensa como en ataque, propias dunha pretemporada, lembremos que os dous conxuntos teñen somentes unha semana de entreno nas pernas, facian que as xogadas de perigo se alternasen.
Tafa cun bo testarazo adiantaba os nosos antes do descanso 2-1.

Tras a reanudacion, o ritmo do partido cae, e o Combarro cede mais espazos, as xogadas de gol sucedense para que Andres e mais tarde Tafa de novo, aumentaran a renta ata o 4-1, que puido ser moito mais xa que o que se fallou onte diante da porteria visitante clama o ceo.
O Combarro tamen tivo as suas, pero un inspirado Kador as veces, e outras os erros da dianteira impediron que o marcador se movese demasiado.Xa preto do final, os de Poio conseguian maquillar o resultado co 4-2 definitivo.

En resume, pouco importa o resultado nestes encontros e poucas conclusions podemos obter, o que si quedou claro é que estando no sitio e facendo piña o equipo parece ter potencial para xogar o futbol.