lunes, septiembre 19, 2011

Libertad campeón do XV Memorial Jose Tosar

O Libertad proclamouse na tarde de onte campeón do prestixioso trofeo Memorial Jose Goldar ante o Monteporreiro, tras impoñerse na tanda de penaltis despois de finalizar o encontro con empate a tres tantos.

O partido comenzou ben para os nosos que nos primeiros compases lograban adiantarse por medio de Andres, que culminaba unha rapida contra por banda dereita.
Sen embargo o equipo foise desdibuxandose tacticamente concedendo ocasions que os locais non perdoaron e conseguian remontar antes do descanso 2-1.

Comenzada a segunda metade, un grave erro en defensa era aproveitado polo Monteporreiro para poñer terra de por medio co 3-1, apesar do marcador, e dalgun susto mais mentres os recien incorporados tras o descanso collian o sitio, o Libertad foi de menos a mais e Ricardo cun doblete, o primeiro de gran factura o executar maxistralmente unha chilena, lograba a igualada que forzaba a tanda de penaltis.
Dende os nove metros e a pesar de fallar en duas ocasions(Dorado e Jorje) Cadornas amosouse infalible, e no septimo da tanda, Andres Uruguayo levaba o delirio os centos de afecionados que se deron cita e conseguia o segundo trofeo para este noso clube.

A pesar da victoria o Libertad non amosou a sua mellor version e ainda esta lonxe de chegar o nivel necesario para poder loitar polo ascenso.

O trofeo permanecerá exposto na vidrieira de Foto Olimpio en Sanxenxo.

Entrenos como de costume, martes, xoves e venres as 21:30 no Revel.

Último encontro de pretemporada Umia - Libertad o domingo 25 en Barrantes.