jueves, marzo 15, 2012

Libertad 3 - Afeccionados 4.

Primeira derrota dos aurinegros dende hai tres meses.

Tiveron que ser os mais fieis seguidores os encargados de baixar da nube a este plantel que o tiña bastante creido.

Nun gran ambiente festivo, o Libertad adiantabase no marcador cun bonito tanto de Rosquito, sen embargo cando todo parecia un paseo os afeccionados ben plantados e con moitas ganas conseguiron dar volta o marcador e antes do descanso xa gañaban 1-2.

Tras a reanudacion, os afeccionados saliron a por todas e tras sendas xogadas combinativas, conseguian dar a puntilla os profesionais cun 1-4.
Con este marcador, os afeccionados confiaronse e Santi que estaba facendo un partidazo baixo paus, doulle a oportunidade a Gabo, que tras 15 minutos fatidicos e cunha actuacion penosa propiciou que o Libertad recurtase distancias para colocarse cun 3-4 a falta de cinco minutos para o final.

O equipo asediou o area dos afeccionados sucedendose as ocasions e mentres tanto as rapidas contras con triangulacions entre Berto, Xaquin e Luismi acaban nas mans de Makay a escepcion dun trallazo de Adri que rexeitou travesaño.

Con este panorama e xa en tempo de desconto, o arbitro sinala un discutido penalti de Pekas sobre o Uruguayo que podria supoñer a igualada.Pero Santi aguantou estoicamente o intento de panenca do Uruguayo mantendo o resultado final de 3-4.

Tras o partido o bo ambiente entre xogadores e afeccionados seguiu na Perla mentres dabamos conta dun suculento aperitivo.

Gracias a todos por participar e por apoiarnos sempre...

Hai un equipo que vale un collon, Libertad!!!