domingo, febrero 22, 2009

Gondar 4 - Libertad 0.

Mal partido do Libertad, que cun once plagado de baixas, aguantou ben hasta o fio do descanso, onde o equipo veuse abaixo ofrecendo unha version cercana a do partido da semana pasada co San Miguel.
Os aurinegros chegaban con 12 xogadores a Pontevedra e xusto para o comezo aparecia Ivan.Ante as numerosas baixas Tomas saca un equipo inedito cun esquema tactico nunca utilizado antes 4-2-3-1, con Fernando e Lemos no medio centro totalmente fora de sito.Apesar das circustancias, o equipo aguantou ben, dispoñendo de algunha ocasion, a mais clara nos pes de Borja, que diante do porteiro cruza demasiado o balón.O Gondar tampouco inquietaba demasiado e asi chegariamos o min. 45 cando defendendo un corner o señor colexiado pitanos un penalti en contra, mais que dudoso, tras un choque fortuito entre o seu capitan que tropeza con Gandara caendo o chan.O arbitro confundese,saca tarxeta amarilla a Rodri, e antes de sacar de centro, para o partido recoñece que se equivoca e vai cara os banquillos para comunicar os entrenadores que a tarxeta non era para Rodri, co cal demostra que moi claro non o tuvo que ver.Remata a primeira metade, abatidos con este gol encaramos vestiarios.

Na reanudacion o Libertad aproveitando as datas de Entroido nas que nos atopamos, enfundase o seu peor disfraz para disputar unha malisma segunda metade.Os cinco minutos Gándara nun saque de banda cara atras, embarca a Rodri o que lle rouban a carteira e daba pé a unha contra inesperada donde o dianteiro local, bate a pracer a Maza.Ahi rematou o partido para os aurinegros.Moi tocados fisica e animicamente, somos un xoguete nas mans do Gondar, que sentenciaba minutos despois co 3-0 e pouco antes do final culminaba o 4-0, todalas xogadas rondando o fora de xogo.Os nosos dispuxeron de algun balon no borde da area que non acertaban a golpear perdendose en regates e asi chegariase o final do encontro.

Podedes ver a cronica na web do Gondar.

Segunda derrota nesta segunda volta, que precipita a marcha do adestrador, o que lle agradecemos o seu traballo nestas tres ultimas temporadas.

Por mor do entroido solo entrenarase o Viernes as 21:00 en Baltar onde presentarase o novo adestrador.

Chavales!!! vamos a poñer da nosa parte para sacar esto adiante!!