domingo, febrero 15, 2009

Libertad 6 - San Miguel 4.

El extraño caso del doctor Jekyll y mister Hyde.

O Libertad amosou duas caras completamente distintas durante o trascurso do partido de onte na Lanzada.

Asi, nunha primeira parte nefasta, para olvidar, chegouse o descanso cun 1-3, ofrecendo unha imaxe penosa, que non recordabamos neste Libertad.Tres erros de bulto e un xogo completamente apatico e desorientado poñian as cousas moi costa arriba.

Tras o descanso, o Libertad parecia trasformado, coa entrada dos trocos o equipo gañaba en pegada ofensiva, sobretodo cun Gustavo moi activo.O encontro parecia outro, apesar de non desenrolar un excelente xogo, os aurinegros foron moi superiores, ofrecendo o respetable una variedade de goles para todolos gustos.Migui con tres dianas, a cada cal mais fermosa, Gus con dous tantos e Rodri sentenciando, foron os protagonistas desta gran remontada.

Libertad: Maza, Gandara, Makaay, Pechu, Julen, Rodri, Ivan, Lemos (Beiro m.46), Migui, Fernando (Gus m.46) e Pedro (Borja m.46).

Atl.San Miguel: Abalo, Santos, Vazquez, Suarez, Millán, Crespo, Gonzalez, Galiñanes, Yonatan, Daponte (Nico m.68), Damian (Benito m.46).

Arbitro: Eladio Cortegoso, en liñas xerales regular/ben.

Goles: 0-1 Crespo(gol olimpico m.11), 1-1 Migui (de penalti m.15), 1-2 Crespo (penalti m.23), 1-3 Daponte(m.36), 2-3 Migui(falta directa m.50), 2-4 Galiñanes(m.56), 3-4 Gus(m.62), 4-4 Gus(libre diecto m.71), 5-4 Migui(preciosa vaselina m.80), 6-4 Rodri(m.88).

Dos tocapelotas de lujo... digo recogepelotas!!