lunes, marzo 21, 2011

Libertad 2 - Beiramar 1.

Tarde de veran no Municipal da Lanzada, onde se deron cita un bo numero de afeccionados aurinegros.

Lamentablemente o equipo non soubo responder con bo xogo ante tanta espectacion, pero si con emocion e intensidade ata o final.

Moi pronto os locais adiantabanse no marcador cuha boa maniobra de Roxo, revolvendose no area para empalar un duro disparo a media volta imparable para Alex.
O equipo relaxouse, e falto de intensidad veuse o peor Libertad no que vai de campaña, non foi quen de levar o control do partido ante un rival que apesares de non facer un futbol brilante puxolle moitas ganas.
Minutos antes do descanso, lesionase Lino, dando entrada o home revulsivo das ulltimas xornadas, Pechu.
Na reanudacion, a pelicula seguia sendo a mesma anque a tension aumentaba co paso dos minutos.
Mediada a segunda metade un gravisimo erro de Cadornas(que ata o momento estivera impecable), provocado pola falta riego sanguineo que lle produxo a axustada camisola na que estaba embutido(o final do partido tiveron que vir os bombeiros para excarcelalo), situaba a igualada no marcador 1-1.
O partido recobra intensidade e alguns perden os nervos incrementados por un arbitraxe penoso a mais non poder.Perdro e rigurosamente expulsado tras o gol, despois de darlle un balonazo a Juviño.
Tirando de casta, e cun home menos, o Libertad non se arruga e vai polo partido.
Faltando dez para o final, Dorado bota una falta dende a frontal que tras pasearse por encima da defensa local, nun primeiro lugar Beiro ,parece peinar levemente o esferico despistando o meta visitante para introducirse no fondo das mallas.Posteriormente e examinando rigurosamente as imaxes captadas por un videoafecionado, apreciase que Pechu, que tamen estaba involucrado na xogada, no seu salto chega a raspar coa punta do... pelo o balón.En calquera dos casos suporia o gol da victoria para o Libertad que soubo aguantar os envites fianis.

Libertad: Cadornas, Lemos, Pedro, Rodri, Gainza(Basi), Lino(Pechu), Dorado, Roxo, Fer(Adrian), Bujy(Yerai) e Beiro(Makaay.

Goles:Roxo e Beiro/Pechu/Dorado

Entrenos Martes, Xoves e Venres as 21:15 puntualmente.