jueves, febrero 01, 2007

Sancionados no Drakkar.

A federacion de Fuchibol, acaba de facer publico as sancions desta semana, na que hai ata 5 xogadores do Drakkar , 4 polos incidentes de hai duas semanas contra o Deiro e outro mais desta ultima xornada, e cito textualmente:

"Finalizada la información abierta, se acuerda: Fijar en 4 partidos con multa de 12;00 euros, la suspensión cautelar aplicada a los jugadores del Drakkar'05 C.F. ANTONIO CORREA CES, FRANCISCO CAMIÑA RUBIANES, por amenazar al árbitro (artº 118.C). Fijar en 2 partidos con multa de 6,10 euros la suspensión cautelar aplicada a los jugadores JORGE FERREIROS GOMEZ y BENJAMIN RAMOS ROMERO, por dirigirse al árbitro en actitudes injuriosas de menosprecio (artº 133.C). Fijar en 1 MES con multa de 12 euros, la suspensión cautelara aplicada al Colaborador del mismo Club D. JOSE CONDE RODRÍGUEZ, por ofender de manera reiterada al árbitro.
ROI CASAL FILGUEIRA ,Jugador 4417 DRAKKAR 05 C.F. , por acumulacion de amonestaciones."

Como eu non podo ir xogar, aqui poñovos as fotos dos susoditos sancionados, por si acaso...(faltame un, que non estou seguro quen é).

non sei

non estou seguro pero penso que e benjamin!!!

Cheese Barbecue dijo...

e á mona do tipo de barbas do Amanecer non pensan sancionalo? se por ameazas che meten un puro, por intento de agresión deberían darlle caña tamén.

é Benjamin

Vouvos meter un pleito por usar fotos miñas sen pagar os dereitos de imagen, en outro orden de cousas se algún de vos, xa k tades tan interesados na miña foto, kere k lla firme ou algo, k a traia xunto con 5 euros ou un cacho de empanada mañan As Lombas durante o descanso do partido e botovos un jarabato x ahi. Eña, con dios :)

x certo k se m olvidaba... Hai un equipo que vale un collón.... e medio :) Mañan un 3-0 e paa casa

A frima de autografos, que nos comentas, sera durante o descanso,non? quero entender que non se che ocurrira xogar sancionado, non estaras disposto a arriscar os puntos ahora que estades metidos na loita polo ascenso.

no, no, no descanso x favor k o drakkar é un dos ekipos mais legales da categoria, pero eu dedicovos o k keirades,no drakkar hai 24 xogadores k podrian ser titulares en calker ekipoi desta categoria

o dracar é unha merda e cagome enriba del.

Enriba ou diante?

Mi que sodes liantes. Temos plantel amplo, pero por sancións e algún tocado ata o porteiro tivo que entrar de punta para refrescar o equipo. GRANDE MIGUEL que se lle chegan dar ahí un pasiño ó final tería marcado. Que el é dos de Tristán e non tanto de Arizmendi.

Libertá, sorte na liga, (agora que xa non ides xogar outro contra nós este ano). Pareceume que vos faltou conecta un pouco máis co Anxo voso, que é o que sempre no la liou en outros partidos. Baixastes o ritmo na segunda parte.

relaja la troita rapás.non jañamos xq andabamos de resaca ou q t pensas.

Si, sodes o único equipo da categoría que a paña.

A verdade é que na segunda parte xa non estabamos pa moitos trotes e aproveitastes ben os espacios detras da defensa, e que o de xogar con 3 atras é bastante arriscado, e mais mentres non collamos mais ritmo. Sorte o drakkar tamen. Destacar tamen que foi un partido moi limpo, pa q logo teñamos mala fama x ahi

creo que xa vai sendo hora de que eliminedes estas fotos!