lunes, diciembre 07, 2009

Monteporreiro 3 - Libertad 4.

Tarde tipicamente invernal, a que nos dirixiamos cara Monteporreiro creendo que iamos inagurar o novo cespede sintetico do campo, e primeiro chasco da xornada, era de terra!!
O equipo arrastrando moitas baixas nestas ultimas xornadas formou con Andro na porteria, Lemos, Makaay, Rodri e Pedro en defensa, Velay e Victor no medio centro, Beiro e Fernando como interiores e en punta Jorge Ouvella e Yerai.Xagarian na segunda Tafa, Chuli e Pechu actuando de entrenador-xogador ante a ausencia do mister.
O comezo foi titubeante para os dous conxuntos, ningun chegabase a facer co control do partido e os aurinegros concedian ocasions en defensa.No saque dun corner, coma sempre, o Monteporreiro adiantabase 1-0(o noso marcaxe en xogadas a balon parado e desastroso).
A pesar de este golpe, a actitude dos nosos non se veu abaixo, e intres despois o noso goleador, Jorje(creo que xa van 7 chicharros) levaba a igualada o marcador 1-1.Pouco antes do descanso, esta vez Yerai, que estivo a un gran nivel, lograba o 1-2 cunha bonita vaselina.
Tras o descanso o equipo veuse arriba, e Fernado colocaba o balon na escuadra local tras un gran disparo dende a frontal do area 1-3.Minutos despois, Beiro lograba o 1-4 e todavia restaba media hora de partido.
Sen embargo cando o Monteporreiro parecia entregar a culler, o Libertad afloxou a intensidade e confiouse en exceso volvendo a dar facilidades na zaga.Seria froito doutra xogada a balon parado onde os locais recurtan distancias 2-4.Nos minutos finais os de Monteporreiro achuchan e conseguen tranformar un penalti tras unha man de Rodri no rechace dun corner 3-4.
E gracias a deus non houbo tempo para mais, algun pequeno incidente entre os bravos seguidores locais e o trencilla, e tres puntos para o noso casilleiro.