Cerponzons 1 – Libertad 4.

Cerponzons:Hernan,David,Diego,Fran,Jose L.(Fidel min. 52),Dani,Balbino,Ivan,Marcos,Luis,Juan.
Libertad:Maza,Pechu,Makaay,Ivan,Rodri,Jorge,Fernandito
,Zivan,Pedro(Borja m.60),Jandro(Fernando m.70),Angel(Migui m.75).
Arbitro:Miguel A. Barreiro Reboredo, estivo regular(non suele arbitrar en terceira rex), moi quisquilloso co relgamento durante todo o partido, pitando pijadas, e o final, arrugou cando debeu expulsar a un xogador local con vermella directa.Amonestou os locais David,Fran e Ivan, e polo Libertad a Angel e Migui.Expulsou a Tomas por protestar a xogada na que debeu botar o xogador do Cerponzons.
Goles:Juan 1-0(min.1),Rodri 1-1(min.10),Borja 1-2(min.76),Rodri 1-3(min.82),Fenando 1-4(min.88).

Mal partido en liñas xerais, que como ven sendo habitual, o Libertad xoga o nivel que impon o contrario,neste caso, moi frouxo.
Na primeira xogada, pillanos completamente en bolas, e no minuto 1 xa ibamos 1-0 perdendo.Minutos despois nun barullo no area local, Rodri consegue empatar o encontro, resultado que se manteria ata o final da segunda metade, a pesar de que os aurinegros dispuxeron de ocasions dignas do mismismo Abreu, nas botas de Fer ou Borja.
Finalmente impuxose a logica en en dez minutos, demoslle a volta o partido, que puido rematar con goleada de escandalo, pero xa conocemos as nosas carencias.Cabe decir tamen, que o porteiro local, non era o titular e bastante fixo po xeito que tiña.
Con este resultado, e o empate do Barro ante Sporting, situamonos 5º na clasificacion.E para a semana enfrontamonos a eles coa intencion de manter o puesto.