Libertad:Maza,Mourelos,Cristian,Makaay,Pechu,Jorge(Fernando min.66),Jandro(Pedro m.66),Ivan B.(Borja m.66),Fernandito,Migui,Angel.
Eiriña:Diego,David(J.Ramon m.46),Adrian,Hermes(vaia putada chamarse asi),Pablo,Luis(Victor m.70),Ricardo(Alex m.53),Pajariño(Noel m.75),Pedro,Fran,Ivan.
Arbitro:Antonio Carballal Perez, estivo mal, perjudicando sempre o Libertad en case todas as accions, amonestou por noso bando a Migui,Fer,Angel e Pechu e polo Eriña a Pablo.
Goles:Victor 0-1 min. 60.
Partido disputado no Baltar de Arriba, ante un escaso publico por ambos bandos, que se saldou cunha inxusta victoria pola minima,do equipo visitante, lider da categoria, que en ningun momento puxolle mais gañas que os aurinegros.
Nos primeros compases o Eiriña trata de controlar o partido, intentando trenzar xogadas, pero co paso dos minutos o Libertad ben asentado, presiona ben a saida do balon, complicadolle moitisimo a vida os pontevedreses, que se vense frustrados pola entrega aurinegra.Chegariase o descanso co 0-0 inicial, sen nengunha chegada de perigo polo bando visitante, e unha clarisima ocasion de Migui, que dende a frontal do area mete un pexejaso que bate no travesaño botando posteriormente sobre a liña de cal, segundo o colexiado, que tendo en conta a traxectoria do esferico probablemente entrara dentro.
Xa na segunda mais do mesmo, o Eiriña moi incomodo non atopaba o xeito de achegarse o feudo de Maza, mentres que o Libertad botaba ese collón carecteristico, dispoñendo das ocasions mais claras do partido nas botas de Borja,Fer e o propio Migui.Pero como sempre e anque sone a escusa, arriba temos a polvora moi mollada e non hai maneira de materializar tan claras oportunidades.E para colmo de males, o Lambon do arbitro, que durante todo o partido cortou o 95% de contraataques sinalando foras de xogo de autentico escandalo, nunha xogada de palomero do dianteiro pontevedres, clamoroso offside, que se pasa polo forro do pantalon e sirve para que o Eiriña se leve o partido(obxetivo principal do lapadoiras de negro).

E asi acabou o encontro, o Libertad deu todo o que tiña, dispuxo das mellores ocasions, pero levamonos a primeira derrota desta segunda volta, derrota inxusta ante o lider da categoria que non fixo merito ningun para levar o partido.

Proximo rival:Cerponzons.
Entrenamentos obligatorios: Mercores as 21:30(xa sabemos que hai Champions,pero quedouse en ir) e Venres 21:00 en Meaño.